Termékek

Termékeink

Cryomed PRO

A Cryomed PRO egy a mai kornak megfelelő multimédiás funkciókkal ellátott berendezés. A TECO vezérlés valamint a kiváló minőségű alkatrészek biztosítják a megbízható és biztonságod működést. A gyártás során alkalmazott kozmetikai iparban alkalmazott sztenderdeknek köszönhetően kiválóan alkalmas egészségügyi központok és más magasan pozícionált létesítményekben történő használatra.

Cryomed PRO kiegészítő lehetőségek: 

  • 52 küldő szín
  • 12 belső szín
  • választható hőmérséklet jelző szín
  • szélesebb vagy kisebb kabin (S/L)
  • TOP LED világítás, melynek az elhelyezése és a színe zónánként szabályozható
  • beépített tablet a multimédia tartalmak megjelenítéséhez
  • hímzett logó a belső kárpiton illetve a külső borításon
  • egyedülálló balesetmegelőző rendszer
  • távvezérlés tabletről vagy telefonról

 

 

 

 

 

Műszaki jellemzők

 

Cryomed ONE

A Cryomed ONE egy új generációs kompakt teljes testes hidegterápiás berendezés, mely a hideg nitrogén és levegő keverékével hűti le a pácienst. A gyors és kevésbé kellemetlen kezelések mind a sport, a gyógyítás mind pedig a kozmetika területén nyújt kimagasló eredményt. 

Maga a berendezés könnyen telepíthető és kezelhető. Kompakt méretének köszönhetően más hasonló jellegű termékekhez képest kisebb helyen felállítható. A krioszauna 1 m2-en elfér, a magassága 1,78m.

A krioszauna kiválóan használható a fájdalomcsillapítás, gyulladás csökkentés, a bőr és a szervezet keringési folyamatainak stimulációja, fogyókúra kiegészítés, pszichés állapot javítása területén.

A Cryomed ONE rendelkezik a legszigorúbb előírásoknak megfelelő CE és ISO tanúsítvánnyal.

 

 

 

Műszaki jellemzők

 

Cryofan: A helyi krioterápia alkalmazása

Cryofan az ideális, hatékony és ergonomikus helyi krioterápiás eszköz. Hasonlóan a teljes testes hidegterápiához a Cryofan működése is a különösen alacsony hőmérsékletű (-130 °C ) nitrogén sugáron alapul. A Cryofan egy kompakt, könnyen kezelhető berendezés. A 7 colos érintőképernyőn állítható a hőmérséklet és a kezelés hossza. A viszonylag kis méretének, súlyának és a görgőinek köszönhetően könnyen mozgatható, így ideális megoldás edzőtáborokban, versenyeken, bárhol ahol a használata szükséges lehet. Az alacsony nitrogénfogyasztásnak (0,06 l/perc) köszönhetően és az átlagosan 3 perces kezelés figyelembevételével a Cryofan egy megfizethető és könnyen elérhető megoldás a sportolók részére.

 

 

 

 

 

Műszaki jellemzők

 


Keresés

Kapcsolat

Budapest, Hungary

+36 30 951 2639

info@cryomedhungary.hu

https://cryomedhungary.hu/