Cryofan

Date:11 feb, 2019

Url:https://cryomedhungary.hu/termekek/

Cryofan

A kozmetika, dermatológia, traumatológia vagy sportgyógyászat területén bizonyos esetekben hűteni kell a test bizonyos területét a környező területekre való hatás nélkül. Ezekre a célokra a Cryofan (krioterápiás fúvóka) a legalkalmasabb. A Cryofan a lokális krioterápiához alkalmazott berendezés, amely áramló, főleg folyékony nitrogénpárából álló lehűtött gázt használ.

A berendezés kompakt méretű és súlyú. Kényelmesen használható bármilyen egészségügyi intézményben vagy szépségszalonban. A Cryofan kezelése nem igényel orvosi képzettséget, mivel alapvetően egy testápoláshoz használható kozmetikai készülék. A berendezés remekül egészíti ki a meglévő krioszaunát, mivel hasonló típusú Dewar edényeket használ.

A Cryomed Cryofan fő előnyei közé tartozik a hordozhatóság, hatékonyság, a 24 V-os biztonsági rendszer és az egyszerű használat. Az előkészítéséhez és az üzemi hőmérséklet eléréséhez szükséges idő rövidebb 4 percnél. A kezeléshez szükséges folyékony nitrogén fogyasztása nem haladja meg a 0,06 litert percenként, ami a hasonló készülékek esetében a legalacsonyabb érték. A maximális üzemhőmérséklet eléri a -130 °C-t. Hasonlóképpen fontos az, hogy a Cryofan használata során a bőr sohasem kerül érintkezésbe a folyékony nitrogénnel.